Mårten Nylén kommer och föreläser!

Må-bra-dagen 21 mars: Nu är det snart dags för vårens må-bra-dag! Vi kommer att få flera presentationer och föreläsningar, ni kommer att få välja ett pass med aktivitet, det blir mingel och smoothie (favorit i repris? ;)).

Detaljerat program kommer snart, men här är lite förhandsinfo om en av våra föreläsare:

Föreläsning ”Resultat och Hälsa” med Mårten Nylén: 

Vi har den stora glädjen att presentera att Mårten Nylén kommer till oss på vår ”må-bra-dag” den 21/3 för att ge oss sina bästa tips hur vi ska tänka, träna, äta och göra för att må bättre och samtidigt kunna bli bättre på det vi gör!

Mårten har mycket på sin meritlista och är en av Sveriges populäraste föreläsare. Han utnämndes till ”årets talare 2023” för sina fantastiska inspirationsföreläsningar i ämnet hållbar hälsa.

Mårten är en av Sveriges mest välrenommerade hälsoinspiratörer och tränare och har jobbat som ”stjärnornas favoritcoach” med en klientlista full av välkända namn som Will Smith, Wyclef Jean, RedOne, Mabel, Veronica Maggio, Joel Kinnaman och Daniel Ek för att nämna några. Han har även tränat hela 15 världsmästare i olika sporter. Han har jobbat som stuntman, livvakt och vi känner igen honom från fler kända tv-program som Biggest Loser, Ninja Warrior, Fångarna på Fortet, Bingolotto, Klockan nio hos stjärnorna och TV4:s nyhetsmorgon. Mårten är sedan länge en engagerad ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Mårten arbetar med helheten och att skapa balans mellan det fysiska och mentala – det handlar alltid om helheten. Att förbättra utifrån de förutsättningar man har för att lyckas på ett smart och effektivt sätt. Så – missa inte denna spännande föreläsning med en av världens främsta coacher! Vi hoppas att ni laddar upp med många bra frågor att ställa till Mårten efter föreläsningen!